domingo, 4 de octubre de 2009

Un altre dia de seminari

El divendres passat, vam fer la tercera classe de seminari. Al començament de la classe teníem que explicar un record de quan érem petits ja que era una activitat que ens va proposar la Lluïsa de fer. Ens va tocar a la Paula, l'Albert, el Cristian, a la Laura i a mi però no va sortir del tot com esperàvem.. Primerament perquè teníem que parlar sobre un objecte que ens portes algun record de d’infància durant uns 3 o 4 minuts i mentre que uns vam durar uns 2 min altres en van durar 9! Però érem els primers en fer-ho, i sempre tenen més desavantatges els primers. També, el que va passar amb aquesta activitat va ser que a moltes persones els i van sortir sentiments que no esperaven en aquell moment però tot i així els van saber afrontar.
La reflexió personal que faria sobre aquesta classe es que penso que va ser molt profitosa. Principalment perquè vam entrar en diferents temes de debat bastant interessants i això sempre va bé.

Diàleg

Qui ets? - va preguntar la Wendy.
-Em dic Peter Pan. Vinc del País de Mai més.
Quan va entrar a l' habitació, Nana es va llançar sobre ell i el va mossegar ben mossegat, però quina seria la seva sorpresa al comprovar que només havia agafat una ombra!.
- Quieta Nana! - Wendy va arrencar l' ombra de la boca de Nana i en Peter va demanar-li si se la podia tornar, ja que la seva ombra sempre s' escapava. I Wendy se la va cosir als peus.
- Gràcies Wendy! Té, t' he portat un collar amb una gla de penjoll, espero que t' agradi! - va dir en Peter, i a la Wendy li va agradar tant que se 'l va posar a l' instant.
- Ara, Wendy, Vols volar amb mi al país de Mai Més i explicar els teus contes als Nens perduts que viuen amb mi? - Li va oferir en Peter Pan.

Arxiu de so:
http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=863GiTIC2.wav