martes, 29 de diciembre de 2009

13/11/09

El primer que hem fet avui en la sessió de seminari a estat respondre a una pregunta que ens a fet la Lluïsa a cada un sobre el llibre. Hem respòs la pregunta per escrit i hi havia cinc temes diferents: descriu a un personatge principal, descriu un personatge secundari, recomana la novel•la, descriu l’ambient social i argument.
Un cop fet això, la Lluïsa ha deixat sortir a totes aquelles persones que encara tenien que contactar amb l’alumne de tercer per quedar. La Paula i jo hem anat ha enviar-li un e-mail.
Tot seguit l’Eva Ladavesa a comentat la seva revista. Aquesta consta de diferents parts. Algunes d’aquestes parts són les següents:
Article d’actualitat: posen alguna noticia recent sobre l’educació.
Monogràfic: parlen sempre del mateix tema.
Articles d’opinió: tracten diferents temes que tenen a veure amb l’escola com per exemple, competències bàsiques que s’han de tenir, reptes que té que assumir l’escola, desenvolupament del currículum escolar,..
L’Eva, ens diu que ella creu que és una bona revista i que té continguts molt bons però que es fa una mica pesada.
L’article que escull per debatre es un que parla de les competències bàsiques que a de complir un centre educatiu. La pregunta que ens fa es que si els centres educatiu estan preparats per a complir aquestes competències bàsiques.
Quan acabem aquesta activitat, cada un de nosaltres llegeix el comentari que ha fet al començament de la classe sobre el llibre “el caçador d’estels”.
Per acabar la classe, la Sara Olmo fa l’anàlisi de l’actualitat educativa ja que l’altre dia estava malalta i no ho va poder fer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario