jueves, 10 de diciembre de 2009

sessió 11

WEBQUESTS:

La webquests que jo he triat per comentar és titula: La Tardo. És una web que ha estat creada per nens i nenes que estan en aules d’acollida de cicle superior, Primària i ESO.

El primer que trobem en obrir la web és la pàgina de presentació. En ella, veiem una foto feta a la tardo i tot seguit trobem els diferents apartats que s’utilitzaran per treballar aquest tema. Els apartats són els següents:

- Introducció.

- Tasca.

- Procés.

- Avaluació.

- Conclusió.

- Crèdits.

- Guia didàctica.

Si entrem en el primer apartat, introducció, veiem que allà expliquen alguns dels canvis que es produeixen a la Tardo.

Tot seguit, quan entrem a tasca, trobem les activitats que hauran de fer els alumnes relacionades amb la tardo. En aquest cas, tenen que buscar informació de com és la tardo a Catalunya, les característiques dels boscos mediterranis i veure un seguit de vídeos. A partir d’aquí els alumnes faran un debat.

En l’apartat de procés, se’ls explica d’una forma més detallada com tindran que elaborar les diferents activitats. A més, tenen quatre activitats ens les quals hauran de omplir unes fitxes segons el que se’ls i demana i la informació que tinguin.

En l’espai d’avaluació, està explicada la manera com el mestre/a puntuarà aquest treball.

En la conclusió, trobem que hi ha un vídeo per si els alumnes volen ampliar la informació que han aprés i per si volen saber coses noves.

Crèdits: surten esmentades les persones que han col·laborat pr fer possible aquesta web i la forma com s’ha anat elaborant.

Finalment, en la guia didàctica, veiem que ve explicada d’una forma molt detallada com es pot portar a terme aquest projecte a l’hora de treballar-lo a classe.

    Valoració Personal:

    Tenint en compte que una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet penso que aquest que jo he comentat esta molt ben feta.

    Des del primer moment en que i he entrat he pogut veure que tot estava molt ben organitzat i que ni faltava informació ni en sobrava.

    A més, un aspecte que m’ha agradat molt, és el fet que els alumnes puguin veure la manera com seran puntuats.

    Crec que és una web molt elaborada i molt ben triada per l’edat dels nois i noies que la utilitzaran.


No hay comentarios:

Publicar un comentario