jueves, 12 de noviembre de 2009

16/10/2009

El que hem fet avui a Comunicació Oral, escrita i digitat ha estat reprendre els apunts que vam deixar en la sessió anterior. També hem parlat de “l’ús de frases fetes i refranys” ja que això avui en dia s’està perdent molt.
La Lluïsa també ens ha dit la importància que té saber diferenciar entre les normes de cada llengua i no barrejar-les. Això ho hem tractat en l’apartat de “Morfosintaxi genuïna”.
Un cop hem acabat l’apartat de l’expressió oral hem començat amb la part escrita. Aquest apartat té alguns punts iguals que en l’expressió oral però d’altres no. Alguns dels seus apartats són els següents: correcció ortogràfica (que és molt important ja que un mestre no pot fer faltes d’ortografia).
Estructuració del text (aquí el que ens vol dir és la importància que té que abans d’escriure pensem el que volem dir i així segur que ho farem bé.
La puntuació: la puntuació, també és un element molt important, ja que amb aquesta podem marcar l’entonació en un text.
I finalment la Cal•ligrafia i pulcritud: aquest apartat, també és de gran importància ja que una bona cal•ligrafia diu molt de la persona i del seu treball. Com a mestres hem de ser molt exigents amb això, tant cap als nostres alumnes com per nosaltres mateixos.
Finalment, hem fet un exercici sobre les rondalles i aquí hem pogut veure que no sabem molt sobre aquestes. També hem après la diferencia entre una rondalla i una llegenda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario