domingo, 1 de noviembre de 2009

23/10/09

El primer que fem avui a seminari és comentar els treballs que hem fet del llibre “va de Mestres”. Per a fer-ho cada un de nosaltres llegeix la part del treball que li a semblat més important. Després d’això comentem altres aspectes del llibre i surten diferents opinions d’aquest. Una part de nosaltres creu que el llibre és molt interessant i que amb els exemples que utilitza ajuda molt a saber que és el que ens espera en el món laboral. Uns altres, creuen que el llibre ho explica tot d’una forma molt fàcil. És a dir, creuen que en el món laboral ens trobarem més problemes que el llibre no esmenta.
Després d’això, fem l’activitat de l’actualitat educativa que vam començar l’altre dia. La revista que toca avui és diu “Perspectiva Escolar”. L’encarregat de comentar-la és el Cristian. És una revista editada en català. La seva periodicitat d’edició és mensual i es va començar a publicar al 1974. Està dividida en diferents apartats:les altres educacions, dins del qual parlen de coses com l’educació en un hospital. Escola, dins d’aquí trobem el programa TREVA de relaxació a l’escola i poesia i joves. Després ve l’apartat titulat mirades, tot seguit les novetats bibliogràfiques i finalment cartellera: premis.
Els temes que tria el Cristian per a debatre són el carrer com a espai educatiu i centres de justícia juvenil.
Un cop finalitzada aquesta activitat acabem amb un tema que vam deixar obert l’altre dia. Comentem els escrits que hem fet cada un sobre un mestre de primària que recordem.
Reflexió de la sessió:
El que més m’ha cridat l’atenció en aquesta sessió de seminari han sigut les diferents visions que tenim de mestres que ens han marcat. He vist que tota la classe a recordat a un mestre que el va marcar positivament, però l’Albert i jo en canvi hem triat un mestre que ens va marcar negativament. M’agrada’t veure que normalment els nens s’emporten un bon record dels mestres de Primària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario