jueves, 12 de noviembre de 2009

30.10.2009

Al començar la classe, En David Cortés va llegir un poema que havia buscat. Tot i que fa una mica de vergonya, esta molt bé quan alguna persona porta un poema així no sempre ha de llegir la Lluïsa.
Després d’això vam entrega el treball del llibre “Com parlar bé en públic”. Aquest treball consistia en fer un esquema – resum sobre el llibre i que d’aquesta manera ens pogués servir per una altre ocasió. La Lluïsa, ens a comentat que el treball tenia que estar imprès a doble cara. Ja que, molta gent no ho ha fet així.
Després d’això la Lluïsa ens a dit la diferencia que hi ha entre una rondalla i un conte ja que, molts de nosaltres no la sabíem.
Tot seguit hem posat una mica al dia les activitats que haurem de fer més endavant:
Primer de tot, hem repartit els dies en que hauríem de recitar una cosa davant de la classe. Podíem triar entre un poema, una llegenda, un conte o alguna cosa per l’estil.
Després hem fet els grups per fer el debat i cada grup a triat el tema que volia debatre. El nostre grup parlarem sobre el tema de la conducte que a de tenir el professor en una aula cap els seus alumnes. És a dir, que és millor un professor flexible o bé un professor rígid?

Reflexió:
Primer de tot m’agradaria dedicar aquest espai per parlar una mica sobre el llibre “Com parlar bé en públic” ja que avui a sigut el dia que l’hem entregat. Personalment, crec que aquest llibre és de gran utilitat ja que, dóna pautes molt concretes sobre els aspectes més importants que s’han de tenir en compte a l’hora de fer una exposició.
El llibre, m’ha fet veure que el fet de ser una persona vergonyosa no vol dir que no sàpigues parlar bé davant d’un públic. Simplement el que necessites és saber les eines que has d’utilitzar per poder deixar endarrere aquesta vergonya. I aquestes eines estan en el llibre.
També ens parla dels suports tecnològics que et poden ajudar. Aquest tema és molt important ja que cada dia s’utilitzen més aquestes eines i és bo saber que estan al nostre abast.
Jo recomanaria aquest llibre a totes aquelles persones que tenen aquesta por escènica ja que els pot ser molt útil i un gran suport. Però també cal dir que el llibre no ho fa tot i té que haver-hi una disposició per part de la persona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario