jueves, 12 de noviembre de 2009

23/10/2009

Al començar la classe la Lluïsa ens a recitat una poesia anomenada “Els paletes”.
Tot seguit ens a parlat sobre el bloc. Ens ha explicat l’ús que té aquest i perquè l’hem de fer servir. El bloc és un espai on nosaltres hem de penjar totes les coses que fem a classe i també el que aprenem. Així ,d’aquesta manera, podem compartir amb els nostres companys les opinions que tenim i podem contrastar el que anem aprenent.
Després d’això, ens a passat un vídeo sobre la IV LLIGA DE DEBATS UNIVERSITARIS. d’aquesta manera, hem pogut veure el funcionament dels debats ja que, nosaltres també en farem.
En el vídeo, hem vist com es divideix el temps i també com valora el jurat. La lliga, és a dir, el concurs consisteix en 13 equips (de 6 persones per grup i de diferents universitats) que debatien sobre diferents temes. Els dos millors arribaven a la final.
Finament després del vídeo ens a repartit uns dossiers que tenien les pautes que explicaven com s’ha de fer un debat.


Reflexió:
La sessió d’avui penso que a mi (i segurament a molts dels meus companys) ens a sigut de molta utilitat. Això, ho dic sobre tot pel que fa els vídeos dels debats. Normalment, els debats que jo havia fet eren molt diferents el que avui hem vist. Ens els debats que jo feia tothom parlava quan volia i rebatia els seus arguments tallant a les persones de l’altre equip. Avui en canvi, hem vist que els debats no són així. Un debat ven fet, dóna un temps a cada equip per parlar, cada persona parla quan és el seu torn i mai es talla al contrincant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario